Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Guilty Crown ギルティクラ





Κατηγορία: Action, Mecha, Post-apocalyptic, Super Power
Επεισόδια: η σειρά μόλις ξεκίνησε, επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί αλλά μάλλον 22
Χρονολογία: 2011-2012

Στοιχεία αρχείου:
Βίντεο: 1280*720 x264
Τύπος: .mkv
Ήχος: Ιαπωνικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά

ギルティクラウン

Το γνωστό και πολυαγαπημένο Studio Production I.G και συγκεκριμένα ο τομέας 6 (Kimi ni Todoke, Sengoku Basara) ξαναχτυπά τον Οκτώβρη του 2011 στο Noitamina block με αυτήν την Post Apocalyptic με στοιχεία μαγείας, σειρά δράσης. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Araki Tetsurou (Deathnote, Kurozuka, Aoi Bungaku, High School Of The Dead) την σύνθεση της σειράς ο Yoshino Hiroyuki (Macross Frontier, Code Geass, και Denpa Teki na Kanojo) με βοηθό τον Οkouchi Ichiro (PLANETES, Shigofumi, Code Geass, Azumanga Daioh). Τον τομέα του character design και της μουσικής έχουν αναλάβει οι redjuice και ryo από τους supercell

Υπόθεση:

Η ιστορία αρχίζει με σημείο αναφοράς το 2029 όταν ένας άγνωστος «Ιός της Αποκάλυψης» εξαπλώνεται και βυθίζει την Ιαπωνία σε μια χαώδη κατάσταση γνωστή ως «Χαμένα Χριστούγεννα». Μια πολυεθνική οργάνωση γνωστή ως GHQ παρεμβαίνει και με στρατιωτικό νόμο επαναφέρει την τάξη στην Ιαπωνία, με δυσβάστακτο κόστος όμως της ανεξαρτησίας της. Δέκα χρόνια αργότερα το 2039, ο Shu Ouma, ένας 17χρονος μαθητής που είναι επιφυλακτικός και όχι ιδιαίτερα κοινωνικός , συναντάει την Inori Yuzuriha, τραγουδίστρια των Egoist, ενώ επισκέπτεται ένα από τα αγαπημένα του μέρη καθώς επιστρέφει από το σχολείο. Ο Shu είναι μεγάλος θαυμαστής της Inori, μια τραγουδίστρια που έχει μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο. Ανακαλύπτει όμως μια άλλη πλευρά της, ότι είναι μέλος των "Undertaker", μια οργάνωση αντίστασης που σκοπεύει να απελευθερώσει την Ιαπωνία από την GHQ. Ο Shu αρχίζει να παίρνει μέρος στις δράσεις των "Undertaker" και το «Σημάδι του Βασιλιά» εμφανίζεται στο δεξί του χέρι. Αυτό το «Σημάδι» του δίνει την δύναμη να εξάγει και να δημιουργεί όπλα από τα σώματα των άλλων.



ΚΡΙΤΙΚΗ

Αν και για την υπόθεση δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα, εντούτοις οι συντελεστές και το studio είναι πολλά υποσχόμενοι. Αυτό όμως το οποίο προσωπικά με κέρδισε με το καλημέρα ήταν το σχέδιο και τα illustrations. Είναι απλά πανέμορφα, και γνωρίζοντας κάποιες προηγούμενες δουλειές των supercell αλλά και την δουλειά την οποία ρίχνει το studio θα απολαύσουμε το eye candy εις τον κύβο. Αν μπείτε στο Official Site θα τα εκτιμήσετε ακόμη περισσότερο. Μετά το Break Blade το οποίο εξελίχθηκε ικανοποιητικότατα για τους fan του είδους πραγματικά δεν έχουμε κανέναν λόγο να πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη σειρά δεν θα είναι επιτυχής και στην χειρότερη ικανοποιητική σαν αποτέλεσμα.

ΥΟUTUBE trailer






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου